Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола і викладення його у новій редакції

З метою створення в Галицькому коледжі ім. В.Чорновола професійного ліцею, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про вищу освіту», «Про фахову передвищу освіту», «Про професійну (професійно-технічну) освіту», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з гуманітарних питань, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни до Статуту Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола (код ЄДРПОУ 14039833) із змінами в новій редакції (далі – Статут), затвердженого рішенням міської ради від 25.10.2019р. №7/39/15 «Про внесення змін до Статуту Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола і викладення його у новій редакції», а саме :
1.1. Пункт 5. розділу ІІІ Статуту викласти в наступній редакції: «5.Структурними підрозділами Коледжу без прав юридичної особи є Фаховий коледж, гімназія «Гармонія» та професійний ліцей».
1.2. Доповнити розділ ІІІ. «СТРУКТУРНІ ПІДРОЗДІЛИ КОЛЕДЖУ» пунктом наступного змісту: «21. Професійний ліцей є структурним підрозділом коледжу для забезпечення потреб громадян у професійно-технічній освіті, допрофесійній підготовці, перепідготовці та підвищенні кваліфікації з метою задоволення потреб економіки України у кваліфікованих і конкурентоспроможних робітниках».
2. У зв’язку із внесеними змінами викласти та затвердити Статут в новій редакції, згідно з додатком (додається).
3. Доручити директору Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола забезпечити державну реєстрацію Статуту відповідно до вимог чинного законодавства України.
4. Вважати таким, що втратив чинність п. 1 рішення міської ради від 25.10.2019р. №7/39/15 «Про внесення змін до Статуту Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола і викладення його у новій редакції».
5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з гуманітарних питань.

Поіменне голосування