Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про делегування повноважень

З метою удосконалення роботи виконавчих органів Тернопільської міської ради, забезпечення їх ефективної роботи, вирішення питань, пов’язаних із відносинами, що виникають у процесі надання та споживання житлово-комунальних послуг та формування тарифів у даній сфері, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про житлово-комунальні послуги», «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги», враховуючи рішення постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Делегувати виконавчому комітету міської ради, а у період між його засіданнями управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології повноваження щодо підтвердження теплового навантаження об’єктів теплоспоживання в розрізі категорій споживачів для формування двоставкових тарифів на теплову енергію та встановлення (затвердження) нормативів (норм) споживання теплової енергії і комунальних послуг у порядку, передбаченому чинним законодавством.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.

Поіменне голосування