Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,04га за адресою вул. Микулинецька

 

Керуючись Законами України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», «Про оренду землі», Земельним кодексом України, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування, міська рада ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад.номер 6110100000:11:001:0074) площею 0,04га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під будівництво та обслуговування об’єкту комерційного призначення за адресою вул. Микулинецька.

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,04га під будівництво та обслуговування об’єкту комерційного призначення за адресою вул. Микулинецька.

3.Виконавчому комітету опублікувати в засобах масової інформації офіційне повідомлення про проведення земельного аукціону.

4.Переможцю земельних торгів у формі аукціону в місячний термін провести державну реєстрацію права на земельну ділянку;

5.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О. та постійні комісії міської ради з питань природокористування, приватизації, продажу та оренди землі, з питань містобудування.