Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за адресою вул.Полковника Д.Нечая, гр.Козловському М.В.

Розглянувши звернення гр.Козловського Михайла Васильовича, керуючись ст.12, 40, 123, 124, 125, 126 Земельного кодексу України, Законами України «Про оренду землі», «Про Державний земельний кадастр», «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», Генеральним планом м.Тернополя, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань містобудування, з питань регулювання земельних відносин та екології, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити гр.Козловському Михайлу Васильовичу проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0277га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Полковника Д.Нечая,.

2.Надати гр.Козловському Михайлу Васильовичу (РНОКПП ___) в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку (кад.номер 6110100000:02:011:0061) площею 0,0277га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вул.Полковника Д.Нечая,.

3. Зобов’язати гр.Козловського Михайла Васильовича в двомісячний термін здійснити державну реєстрацію права оренди на земельну ділянку відповідно до чинного законодавства.