Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 05.01.2011 р. №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради»

Керуючись статтею 18¹ Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою приведення положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна у відповідність до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення можливостей самопредставництва в суді органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб незалежно від порядку їх створення», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Внести зміни в додаток №17 до рішення міської ради від 05.01.2011 №6/4/51 «Про затвердження положень про виконавчі органи міської ради», а саме: розділ 7 Положення про управління обліку та контролю за використанням комунального майна доповнити пунктом 7.2.1.Головний спеціаліст–юрисконсульт здійснює самопредставництво управління обліку та контролю за використанням комунального майна у судах, відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення можливостей самопредставництва в суді органів державної влади, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування, інших юридичних осіб незалежно від порядку їх створення».
2. Інформацію щодо особи, яка здійснює самопредставництво управління обліку та контролю за використанням комунального майна у судах, внести до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.