Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради

Розглянувши клопотання комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа» Тернопільської міської ради від 23.06.2020 року №105, з метою ефективного та стабільного функціонування комунального підприємства «Тернопіль Інтеравіа», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 20.12.2019р. №7/42/9 «Про місцевий бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік», рішення постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Збільшити розмір статутного капіталу комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» (код ЄДРПОУ 37519757) до 2 847 699,00 грн.
2. Відповідно до п.1 даного рішення Статут комунального підприємства Тернопільської міської ради «Тернопіль Інтеравіа» викласти в новій редакції, згідно з додатком (додається).
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.