Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про надання в безоплатне користування (позичку) стадіону комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль» за адресою вул. Д. Лук’яновича,8

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши звернення громадської організації «Дитячо-юнацького спортивного клубу «Чемпіон Плюс» з метою популяризації футболу, здорового способу життя серед широких верств населення, та враховуючи рішення постійних комісій міської ради з гуманітарних питань та з економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати в безоплатне користування (позичку) стадіон комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль» за адресою вул. Д. Лук’яновича, 8, громадській організації «Дитячо-юнацький спортивний клуб «Чемпіон Плюс» терміном на 35 місяців.

2. Директору комунального підприємства «Футбольний клуб «Тернопіль» укласти  договір надання  в  безоплатне користування (позички) майна, що належить до комунальної власності міста з громадською організацією «Дитячо-юнацький спортивний клубу «Чемпіон Плюс».

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської ради з гуманітарних питань та з економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.