Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про приватизацію об’єкта комунальної власності

Керуючись ч.4 ст.11 Закону України “Про приватизацію державного і комунального майна”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи висновки постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Включити в перелік об’єктів, що підлягають приватизації та затвердити до приватизації шляхом продажу на аукціоні без умов комплекс будівель за адресою: Тернопільська обл., м.Чортків, вул. Залізнична, 125, загальною площею 768,1 кв.м, а саме: будинок лінійної амбулаторії літ.А, площею 680,9 кв.м; гараж, літ.Б, площею 64,6 кв.м; будинок дезкамери, літ.В, площею 22,6 кв.м.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.