Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Тернопільської міської територіальної громади на 2020-2023 роки

Керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про охорону навколишнього природного середовища”, “Про природно-заповідний фонд України”, “Про стратегічну екологічну оцінку”, з метою покращення екологічної ситуації на території Тернопільської міської територіальної громади, враховуючи висновки постійних комісій міської ради з питань бюджету та фінансів і з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Програму охорони навколишнього природного середовища Тернопільської міської територіальної громади на 2020-2023 роки, згідно з додатком (додається).
2. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити внесення відповідних змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Тернопільської міської територіальної громади на 2019-2020 роки.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань житлово-комунального господарства, екології, надзвичайних ситуацій, енергозабезпечення та енергоефективності.