Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про продаж на земельних торгах у формі аукціону права оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,0450га за адресою вул. 15 Квітня

Керуючись Законом України «Про внесення змін до Земельного кодексу України щодо порядку проведення земельних торгів у формі аукціону», Земельним кодексом України, Законом України «Про оренду землі», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань містобудування, міська рада

ВИРІШИЛА:

1.Продати право оренди земельної ділянки несільськогосподарського призначення (кад. номер 6110100000:11:001:0074) площею 0,0450га на земельних торгах у формі аукціону терміном на десять років під розташування екопарковки за адресою  вул.15 Квітня.

2.Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0450га під розташування екопарковки за адресою  вул.15 Квітня.

2.1.Після затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, віднести земельну ділянку, зазначену в п.1, до земель житлової та громадської забудови.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Остапчук В.О. та постійну комісію міської ради з питань містобудування.