Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про придбання транспорту

Відповідно до ст.26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати дозвіл комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» на укладання «Договору купівлі-продажу транспортних засобів».
2. КП «Тернопільелектротранс» провести процедуру відкритих торгів відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» та у відповідності до чинного законодавства на наступних умовах:
- Сума договору – не більше 190 млн. грн.
- Цільове призначення майбутніх платежів – фінансування капітальних витрат на придбання пасажирських автобусів бувших в користуванні .
- Кількість - 100 одиниць;
- Спеціальні умови – Розстрочка платежу на 60 календарних місяців ;
- Строк розтермінування – не більше 60 місяців;
- Валюта закупівлі – гривня;
3. Для забезпечення виконання зобов’язань за «Договором купівлі-продажу транспортних засобів» надати дозвіл комунальному підприємству «Тернопільелектротранс»:
3.1. на проведення незалежної оцінки цілісного майнового комплексу, що перебуває на праві комунальної власності і у повному господарському віданні КП «Тернопільелектротранс».
3.2. на передачу в заставу цілісного майнового комплексу, що перебуває у повному господарському віданні КП «Тернопільелектротранс».
4. Дозволити директору КП «Тернопільелектротранс» Мастюху А.П. підписання договору, зазначеного в п.1 рішення.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.