Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення функціонування Пунктів незламності у травні 2024 року

29.04.2024р.

№92

 

Про забезпечення функціонування

Пунктів незламності у травні 2024 року

 

З метою забезпечення належного функціонування Пунктів незламності, відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану»:

1. Затвердити графік чергування працівників міської ради чоловічої статі в Пунктах незламності, які розміщені за адресами:

1.1. Залізничний вокзал, Привокзальний майдан, 1 по двоє працівників з 18.00 до 8.00.

1.2. Комунальне підприємство «Тернопільський центр дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка», проспект Злуки, 45 по двоє працівників з 18.00 до 21.00, згідно з додатком (додається).

2.Визначити, що у дні цілодобової подачі електроенергії Пункти незламності, створені Тернопільською міською радою та комунальними підприємствами, не працюють.

3.Управлінню надзвичайних ситуацій повідомляти керівників виконавчих органів про необхідність відновлення функціонування Пунктів незламності при відсутності в місті електроенергії більше трьох годин.

4.Начальнику управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей створити належні умови для чергування у Пунктах незламності у Центрі науки та «Тернопільському центрі дозвілля та молодіжних ініціатив ім. Довженка».

5. Начальнику управління соціальної політики при відсутності електроенергії більше трьох годин забезпечити цілодобове чергування працівників управління та Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення у Пункті незламності, який функціонує в зазначеному центрі.

6. Керівникам відповідних виконавчих органів:

6.1 Забезпечити надання працівникам, які чергували на Залізничному вокзалі за адресою Привокзальний майдан, 1, дня відпочинку у наступний робочий день після чергування без додаткової оплати.

6.2 Своєчасно повідомляти відділ кадрового забезпечення у разі відсутності працівника, який чергує згідно графіку, про необхідність заміни.

7. Відділу кадрового забезпечення у випадку тимчасової непрацездатності, відпустки, відрядження зазначених у графіку працівників здійснювати заміну працівниками з резервного складу.

8. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                          Сергій НАДАЛ