Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про затвердження переліку осіб допущених до стажування у виконавчих органах Тернопільської міської ради

15.04.2024р.

№82

 

Про затвердження переліку осіб

допущених до стажування

у виконавчих органах

Тернопільської міської ради

 

Відповідно до Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про основні засади молодіжної політики», Положення про порядок стажування у державних органах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01 грудня 1994 року №804, Розпорядження міського голови від 07 березня 2024 року №57 «Про проведення молодіжного стажування в виконавчих органах Тернопільської міської ради» з метою створення сприятливих умов для самореалізації, подальшої реалізації управлінських здібностей молоді, ознайомлення її з діяльністю органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, сприяння ширшому залученню перспективної молоді до роботи у виконавчих органах Тернопільської міської ради та розвитку молодіжної політики у Тернопільській міській територіальній громаді:

1. Затвердити перелік осіб допущених до стажування у виконавчих органах Тернопільської міської ради, згідно з додатком (додається).

2. Провести молодіжне стажування в виконавчих органах Тернопільської міської ради з 15 квітня 2024 року по 14 червня 2024 року.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.

 

Міський голова                                  Сергій НАДАЛ