Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про забезпечення вимог містобудівного Законодавства на території м.Тернопіль

14.07.2023р.

№154

 

Про забезпечення вимог містобудівного

Законодавства на території м.Тернопіль

 

З метою забезпечення дотримання суб’єктами містобудування правових та організаційних основ містобудівної діяльності, що спрямовані на забезпечення сталого розвитку м. Тернополя та з урахуванням вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт, керуючись Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”:

1.Відділу державного архітектурно-будівельного контролю:

- здійснювати аналіз документів, які дають право на виконання підготовчих/ будівельних робіт на території м.Тернопіль, що надійшли до відділу державного архітектурно-будівельного контролю.

-здійснювати візуальний огляд об’єктів будівництва від початку видачі документів, які дають право на виконання підготовчих/будівельних робіт до завершення будівництва та здачі об’єкта до експлуатації.

-при виявлені невідповідності інформації, зазначеної у документах, які дають право на початок підготовчих/будівельних робіт, візуальному огляду об’єкта будівництва надати матеріали на розгляд комісії, яка створена розпорядженням міського голови від 24.03.2022 № 77 "Про створення комісії" та вжити усіх необхідних заходів, передбачених законодавством, з метою зупинення проведення даних робіт.

2.Інформацію про проведену роботу надавати міському голові щомісячно в останній день місяця.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                             Сергій НАДАЛ