Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про визначення межі території для розміщення тимчасових споруд щодо життєзабезпечення населення

27.09.2022р.

№202

 

Про визначення межі території

для розміщення тимчасових споруд

щодо життєзабезпечення населення

 

З метою розроблення Схеми розміщення тимчасових споруд для життєзабезпечення населення, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п 92 розділу V «Прикінцеві Положення» Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»:

1.Визначити межі території щодо якої розроблятиметься Схема розміщення тимчасових споруд для життєзабезпечення населення (тимчасового проживання та обслуговування внутрішньо переміщених осіб) в с. Малашівці Тернопільської міської територіальної громади згідно викопіювання розташування території (додається на 2 арк.).

2.Доручити управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології:

2.1.Замовити розроблення Схеми розміщення тимчасових споруд щодо життєзабезпечення населення (далі – Схема розміщення) у встановленому порядку.

2.2.Після розроблення Схеми розміщення подати її на погодження управлінню містобудування, архітектури та кадастру та на затвердження міському голові.

2.3.Забезпечити виконання робіт по облаштуванню місць проживання внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб у відповідності до розробленої Схеми розміщення.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

Міський голова                                    Сергій НАДАЛ