Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про проведення 25-го легкоатлетичного пробігу «Тернопільська Озеряна-2021», присвяченого Дню фізичної культури та спорту

09.09.2021р.

№184

 

Про проведення 25-го легкоатлетичного пробігу

«Тернопільська Озеряна-2021»,

присвяченого Дню фізичної культури та спорту


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою популяризації фізичної культури та спорту, здорового способу життя, активного проведення дозвілля серед тернополян та гостей Тернопільської міської територіальної громади, з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту:

1. Провести у м. Тернополі 11 вересня 2021 року 25-й легкоатлетичний пробіг «Тернопільська Озеряна – 2021», присвячений Дню фізичної культури та спорту.

2. «Тернопільському міському центру фізичного здоров’я населення» Тернопільської міської ради здійснювати організаційне забезпечення проведення змагань.

3. Відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів: 3.1 Організувати святкову торгівлю в парку ім. Т. Шевченка під час проведення змагань; 3.2 Забезпечити видачу перепусток на в’їзд на територію парків суб’єктам господарювання, які будуть здійснювати святкову торгівлю.

4. Комунальному підприємству «Об’єднання парків культури та відпочинку м. Тернополя» забезпечити підключення до електроенергії об’єктів торгівлі, прибирання парку ім. Т. Шевченка до та після змагань.

5. Управлінню цифрової трансформації та комунікації зі ЗМІ забезпечити висвітлення інформації про даний захід в засобах масової інформації та на сайті міської ради.

6. Тернопільському районному управлінню поліції в Тернопільській області та управлінню муніципальної інспекції в межах наданих повноважень забезпечити дотримання вимог чинного законодавства та рішень міської ради під час проведення змагань.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.

Міський голова                                               Сергій НАДАЛ