Тернопільська міська рада інформує

  • Video
    Звіт міського голови Тернополя Сергія Надала за 2023 рік

Про створення робочої групи

03.06.2021р.

№111

 

Про створення робочої групи

 

З метою успішної реалізації проєкту «Соціально-економічна адаптація малого і середнього підприємництва» в рамках програми «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується урядом Німеччини та Європейським Союзом та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Створити робочу групу у складі :

Крисоватий Ігор Андрійович - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – голова робочої групи.

Члени робочої групи:

Дейнека Юрій Петрович - начальник управління стратегічного розвитку міста;

Корчак Тетяна Станіславівна - начальник управління економіки, промисловості та праці;

Петрушка Олена Володимирівна - голова експертної ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму (за згодою);

Солтис Віктор Петрович - заступник голови правління, директор Тернопільського молокозаводу ТМ «Молокія»;

Черкашин Максим Володимирович - голова громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» (за згодою);

Шоломійчук Наталія Василівна - підприємець, голова профспілки підприємців Тернопільського центрального ринку (за згодою).

2. Робочій групі забезпечити відбір учасників проєкту «Соціально-економічна адаптація малого і середнього підприємництва» та сприяти його реалізації.

3. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

 

 

Міський голова                                  Сергій НАДАЛ