Майже сотню учасників зібрав день відкритих дверей у «Open Space Ternopil»

27 жовтня в Тернополі відбувся день відкритих дверей у новому бізнес-просторі «Open Space Ternopil». Подія зібрала майже сотню відвідувачів – тернополян і гостей міста, які хотіли на власні очі побачити локацію, що обіцяє стати магнітом для підприємців, креативних професіоналів та інвесторів.

На події з вступним словом виступила Тетяна Корчак, начальниця управління економіки та промисловості Тернопільської міської ради, та директор Інституту сталого регіонального розвитку Володимир Василевський. Вони наголосили на важливості відкриття такого простору для розвитку підприємництва і креативної економіки в місті.

Під час заходу Тетяна Корчак вручила іменні відзнаки «Open Space Ternopil – Кращому учаснику простору» для найактивніших учасників простору, зокрема тих, хто часто відвідував заходи та активно використовував можливості, які пропонує локація. Це визнання стало символом вдячності і підтримки для тих, хто вже зробив вагомий внесок у життя новоствореного простору та сприяє розвитку підприємницької і творчої спільноти міста.

Для відвідачів провели екскурсію простором, зокрема, презентували коворкінг мультимедійний конференц-зал, кімнату для переговорів, коворкінг-центр, сайка-кімнати, творчі студії – промислового дизайну та урбаністики. У просторі є чимало сучасного обладнання: 3Д принтери, голографічний проектор, лазерний УФ принтер, фотоапарати для зйомок, швейні машини високого класу, фрезер, плотар, термопреси, станки торцювальний та свердлильний.

Програма заходу включала екскурсії презентацію шоуруму з продукцією місцевих підприємців, а також лотерею з призами. Відвідувачі могли виграти безкоштовну годину роботи в коворкінгу або можливість розмістити свої продукти в шоурумі.

Будьте в курсі всіх новинок та можливостей для розвитку. Слідкуйте за новинами та подіями «Open Space Ternopil» у соцмережах:

Facebook –  https://www.facebook.com/openspaceternopil

Instagram –   https://www.instagram.com/open_space_ternopil/  

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Більше фото з заходу тут.