В «Open Space Ternopil» відбувся тренінг «Блогери і співпраця: як просувати малий бізнес»

25 жовтня у новому бізнес-просторі «Open Space Ternopil відбувся корисний тренінг на тему: «Блогери і співпраця: як просувати малий бізнес». Спікеркою заходу стала Наталя Іваськів, засновниця інтернет-магазину «Стріттехнік», яка поділилася власними практичними порадами щодо ефективної роботи з блогерами та інфлюенсерами.

Учасники тренінгу мали можливість дізнатися, як знайти відповідних блогерів, щоб саме їхня аудиторія відповідала цільовій групі бізнесу, про нюанси домовленостей і побудови успішних довготривалих партнерств. Також спікерка розповіла як створювати контент, що підкреслює унікальність бренду та викликає інтерес потенційних клієнтів.

Крім того, Наталя Іваськів розповіла про методи оцінки ефективності такої співпраці. Вона наголосила на важливості аналізу результатів кожної кампанії, щоб зрозуміти, які підходи краще працюють, а які –  потребують корекції. Спікерка зазначила, що особливістю співпраці з інфлюенсерами є можливість креативно підходити до реклами та створювати інтерактивний контент, який зацікавить аудиторію, побудує довіру до бренду та залишить позитивне враження.

У нас ще багато цікавого – слідкуйте за новинами та подіями «Open Space Ternopil» у соцмережах:

Facebook –  https://www.facebook.com/openspaceternopil

Instagram –   https://www.instagram.com/open_space_ternopil/  

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.