Запрошуємо 19 жовтня в «Open Space Ternopil» відвідати тренінг «Маркетинг у ММСМ та CRM-системи»

19 жовтня о 14:00 год в просторі «Open Space Ternopil» відбудеться тренінг на тему «Маркетинг у ММСМ та CRM-системи». Захід буде цікавий для підприємців, маркетологів, менеджерів з продажу та всіх, хто прагне покращити бізнес-процеси та клієнтську взаємодію.

Під час тренінгу учасники дізнаються про ефективні стратегії маркетингу для малих і середніх підприємств, зокрема як використовувати ММСМ (мультимедійні системи масової інформації) для просування бізнесу. Також спікери поділяться корисними порадами щодо впровадження CRM-систем для оптимізації взаємовідносин з клієнтами.

Участь безкоштовна, проте необхідна попередня реєстрація. Зареєструватися на захід можна тут.

Місце проведення: вул. Доли, 9 (вхід від краєзнавчого музею з Площі Героїв Євромайдану).

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.