У застосунку «е-Тернопіль» доступна інтерактивна карта закладів, які надають знижки для захисників

Тернопільська міська рада спільно з підприємцями громади впровадила нову ініціативу – інтерактивну карту закладів, які надають знижки для захисників і захисниць. Після оновлення мобільного додатка «е-Тернопіль» користувачі можуть знайти цей сервіс у розділі «Карти».

Інтерактивна карта включає понад 50 закладів, серед яких магазини, майстерні, заклади харчування, салони краси та інші. Знижки варіюються від 5% до 50%, а інформація про кожен заклад містить його назву, адресу, графік роботи та деталі щодо знижки.

Для використання карти необхідно зайти в додаток «е-Тернопіль», у нижньому полі обрати сервіс «Карти» та переглянути доступні варіанти. Громадяни також можуть скористатися картою через сайт міської ради у розділі «Е-сервіси».

Для отримання знижки у закладах можуть запросити пред’явити посвідчення УБД (кожен заклад сам визначає умови та суму знижку на послуги чи товари).

Підприємці, які хочуть приєднатися до ініціативи, можуть надати свої пропозиції до відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів за телефоном +380674473452.

Важливо! Актуальні посилання для завантаження додатка на операційні системи: для iOS та для Android.