Запрошуємо 13 жовтня в «Open Space Ternopil» на захід «КРАФТ: Мистецтво створювати унікальне»

Запрошуємо підприємців та усіх, хто цікавиться крафтом, творчістю та бізнесом, відвідати 13 жовтня у просторі «Open Space Ternopil» тематичний пізнавальний захід «КРАФТ: Мистецтво створювати унікальне».

Під час заходу на учасників очікують круті спікери та крафтове натхнення:

  • Володимир Ярема, засновник Козівської ремісничої броварні, розповість про створення унікального крафтового пива та поділиться секретами свого успіху.
  • Марія Головко, засновниця Крафтової сироварні Marusi, відкриє таємниці виготовлення натуральних сирів та свого шляху в бізнесі.

Це не просто лекція –  це шанс зустрітися з експертами, почути реальні історії успіху та отримати натхнення для власних проектів.

Локація: простір «Open Space Ternopil», вул. Доли, 9 (біля краєзнавчого музею, Площа Героїв Євромайдану).

Вхід безкоштовний, за умови попередньої реєстрації.

Не пропустіть можливість! Реєструйтеся зараз та приходьте на зустріч з тими, хто перетворює ремесло в справжнє мистецтво.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.