В «Open Space Ternopil» відбулася зустріч з жінками, історії яких змінюють світ бізнесу

6 жовтня у просторі «Open Space Ternopil» пройшла третя тематична зустріч під назвою «Жінки в бізнесі: історії успіху». Подія зібрала підприємниць та всіх, хто прагне отримати корисні поради й натхнення для власних проєктів.

Спікерки цього заходу – Христина Гринтус та Ольга Навроцька – поділилися не лише успішними кейсами, а й розповіли про виклики, з якими довелося зіштовхнутися на шляху до вершин. Вони не лише досягли значних успіхів у своїх сферах, а й активно допомагають іншим жінкам розвивати лідерські якості та впевненість у власних силах.

Христина Гринтус, керівниця відділу продажів нових автомобілів Toyota, яка має понад 15 років досвіду в автомобільній індустрії, наголосила на важливості компетентності та постійного самовдосконалення: «Рада поділитися з присутніми тим, що означає бути жінкою в бізнесі, наскільки важливо бути компетентною та досвідченою. Пам'ятайте, для досягнення будь-якої мрії потрібна ціль, і до неї потрібно вперто йти. Не можна зупинятись, треба завжди рухатись вперед».

Ольга Навроцька, засновниця бренду домашньої консервації «Fruit Art», активна громадська діячка і волонтерка, поділилася своїм досвідом поєднання бізнесу з активним громадським життям: «Щаслива сьогодні бути у такому просторі, де підприємці зможуть навчатись, як провадити бізнес, створювати власну справу і надихатись у інших. Завжди рада ділитись своїми враженнями, і сьогоднішня зустріч була дуже теплою з приємною аудиторією. Я розповіла про жінок у бізнесі та шлях жінки у підприємництві».

Особливістю цього заходу стала неформальна атмосфера, де кожен учасник зміг поставити питання, дізнатися більше про шлях до успіху спікерок та поділитися своїми враженнями. Тож захід був насичений обміном досвідом і живими дискусіями. Спікерки щиро ділилися особистими історіями, а учасники активно обговорювали теми управління бізнесом, комунікації в колективах та подолання труднощів у підприємництві.

Запрошуємо всіх, хто хоче розвиватися у бізнесі та шукати нові можливості, на наступні заходи в «Open Space Ternopil»!

Підписуйтесь на сторінки «Open Space» у соціальних мережах та стежте за новинами:

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.