OPEN SPACE Тернопіль: підприємці діляться досвідом залучення клієнтів у соцмережах

29 вересня в приміщенні «OPEN SPACE Тернопіль» відбулася друга зустріч для підприємців, присвячена ефективним методам залучення клієнтів через соціальні мережі. На заході, в якому взяли участь понад 20 підприємців, учасники отримали цінні знання та практичні поради від експертів у галузі SMM та реклами.

Серед доповідачів були Ніка та Ніна, які поділилися лайфхаками щодо використання TikTok для бізнесу, а також Вікторія Гомзік, експертка з SMM, яка розповіла про правила якісного просування бізнесу. Максим Дзісь, засновник і генеральний директор «Центру правової допомоги», поділився стратегіями залучення клієнтів і масштабування рекламних кампаній Google.

Захід став чудовою можливістю для підприємців дізнатися про нові стратегії просування та розвитку бізнесу в сучасних умовах. Учасники відзначили, що інформація була корисною та цікавою.

В рамках проєкту заплановано проведення 18 заходів, які триватимуть до 30 жовтня. Усі охочі можуть долучитися до наступних подій у новому просторі. Анонси подій можна знайти на офіційній сторінці Open Space Ternopil за посиланням.

Open Space Ternopil створено Тернопільською міською радою в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER), що реалізується Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.