До Тернополя прибула делегація з німецького міста Ізерлон

Цими днями у Тернополі перебуває делегація представників із Федеративної Республіки Німеччина – міста Ізерлон.

До складу делегації входить депутат міської ради міста Ізерлон і координатор співпраці з Тернополем Сильвія Ольбрихт, депутат міської ради-представник української громади в Ізерлоні Оксана Пеннер та представник фонду «Сильно-жовтий Хрест» з міста Кельн Надія Хмелюк, які зустрілися з міським головою Сергієм Надалом та представниками Тернопільської міської ради.

«Під час зустрічі з німецькими партнерами ми обговорили реалізацію майбутніх проектів щодо надання гуманітарної допомоги громаді, оздоровлення тернопільських дітей у Німеччині та стажування. Спільно ми плануємо майбутні інвестиційні проекти, які зможемо реалізувати у Тернополі, враховуючи німецький досвід у питаннях інвестицій. Наші німецькі партнер нададуть допомогу у пошуку та залученню інвестицій, - розповідає Сергій Надал. – Представники міста Ізерлон активно допомагають Тернополю від початку війни, передаючи гуманітарну допомогу для внутрішньо-переміщених осіб, які проживають у нашому місті. Ми щиро вдячні за постійну підтримку та допомогу усьому муніципалітету міста Ізерлон та усій Німеччині».

Довідково: Угода про партнерство між містами Ізерлон і Тернопіль підписана 10.06.2022 р. в м. Хожув (Республіка Польща).