У Тернополі відбудеться безкоштовний тренінг «Розкриття потенціалу МСБ» для місцевих підприємців

14 листопада у Тернополі відбудеться безкоштовний тренінг «Розкриття потенціалу МСБ» для місцевих підприємців. Захід організовує Інвест офіс спільно з Ukraine-Moldova American Enterprise Fund (UMAEF, раніше - Western NIS Enterprise Fund).  

Спільно вони розробили навчальну програму «Можливості для розвитку бізнесу». В межах програми підприємці можуть пройти безкоштовне навчання та отримати знання і практичні навички у сфері залучення фінансування, маркетингу, юридичних аспектів та бізнес-планування.

Програма одноденного тренінгу «Можливості для розвитку бізнесу» містить наступні блоки:

1) залучення фінансування для бізнесу;

2) маркетинг для бізнесу;

3) юридичні питання у бізнесі;

4) бізнес-планування;

5) ефективні продажі.

Тривалість навчання з 11:00 до 15:00 год (до 4 годин).

Максимальна кількість учасників 20-25.

Навчання проводять експерти Інвест офісу, які щодня допомагають підприємцям з різних куточків країни залучати кошти від державних і міжнародних фондів, експерти з інвестиційно-фінансового менеджменту, маркетингу та правознавства.

Довідка. «Інвест офіс» допомагає підприємцям підібрати фінансові програми та гранти для розвитку власної справи. Менеджерки офісу - сертифіковані експертки з написання грантових заявок для бізнесу. За два роки роботи тут допомогли бізнесу з різних регіонів України залучити понад 87 млн грн грантових коштів. Звернутися для консультації можна за адресою: м. Львів, площа Св. Юра, 8 або за телефоном +38 (068) 855-50-64.