У церкві Успіння Пресвятої Богородиці відбулася Божественна Літургія з нагоди храмового празника

15 серпня у День міста Тернополя та з нагоди храмового празника в церкві Успіння Пресвятої Богородиці УГКЦ відбулася Божественна Літургія.

Разом із тернополянами у святковому Богослужінні та спільній молитві за мир в Україні взяв участь міський голова Сергій Надал.

«Сьогодні, у цей особливий день, ми знову звертаємося до Пресвятої Богородиці з молитвою про захист наших воїнів та міста. Віримо, що її омофор, який колись врятував Тернопіль від орди, і тепер оберігатиме наше місто та вільну, незалежну Україну, – зазначає Сергій Надал. –  Третій рік поспіль ми зустрічаємо День міста в умовах війни. Кожної хвилини з Божою допомогою наші захисники, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, бережуть нашу землю, нашу державу і незалежність. Тож у цей день ми також вшановуємо всіх, хто робить наше місто особливим: від захисників на передовій до кожного тернополянина, який своєю щоденною працею творить майбутнє Тернополя. Нехай Божа ласка і підтримка завжди будуть з нашим містом і його жителями. Віримо в нашу перемогу і спільними зусиллями наближаємо той день, коли запанує мир».