Сергій Надал привітав працівників сфери торгівлі напередодні професійного свята

Напередодні Дня працівника торгівлі, який щорічно відзначають в Україні в останню неділю липня, 26 липня в Українському домі відбулися урочистості, під час яких міський голова Сергій Надал привітав та нагородив представників галузі подяками, цінними подарунками і нагородними знаками.

«Торгівля є невід’ємною частиною нашої економічної діяльності. Це не лише тисячі робочих місць, але й сотні мільйонів гривень товарообороту. Вона забезпечує суттєві надходження до бюджету міста та підтримує економіку нашої країни в умовах війни. Завдяки цьому місто має можливість закупляти техніку та обладнання, необхідне для наших військовослужбовців, – зазначає Сергій Надал. – Сьогодні сфера торгівлі продовжує забезпечувати надійний тил, надає людям роботу, виплачує заробітну плату та сплачує податки до бюджету. Дякую за вашу відданість справі та невтомну працю на благо нашого міста».

Міський голова побажав представникам сфери торгівлі успіхів у нових проєктах, надійних партнерів та якомога швидшої перемоги.