На вулицях Тернополя продовжуються поточні ремонти дорожнього покриття

У Тернополі працівники підрядної організації продовжують виконувати поточні ремонти доріг, дворів, міжквартальних проїздів та тротуарів.

Так, цими днями на вул. Промисловій (від шляхопроводу через залізничну колію і до транспортної розвʼязки просп. Злуки – вул. Промислова – вул. Збаразька – вул. Текстильна – вул. Енергетична) проводився поточний ремонт дорожнього покриття. На цій ділянці проведено фрезерування зношеного асфальтобетонного покриття, влаштували підсилення основи проїзної частини щебеново-піщаною сумішшю та вкладено нижній шар асфальту.

Також на вул. Промисловій (від вул. Дениса Лукіяновича в напрямку розворотного кільця електротранспорту) проводиться нарощення горловин колодязів інженерних мереж та демонтаж та влаштування бордюрів.

Продовжується влаштування бордюрів на ділянці від вул. Білецької у напрямку до вул. Замкової. Також підрядники  перемощують базальтову бруківку проїзної частини бульвару Тараса Шевченка.

Триває відновлення прибудинкової території на вул. Князя Василя Костянтина Острозького, 29 та проїзду бульв. Данила Галицького (від ж/б на пр. Ст. Бандери,92 до пр. Ст. Бандери), де вже влаштовують щебеневу основу проїзду.

Нагадаємо, також завершили ремонти прибудинкових територій за адресами: вул. Тараса Протасевича, 10–А; вул. Замкова, 5; вул. Київська, 4; вул. Київська, 6; вул. Збаразька, 31; просп. Злуки, 21; просп. Злуки, 53; бульв. Данила Галицького, 3-А; вул. Є. Коновальця, 3, вул. Михайла Коцюбинського, 3, просп. Злуки, 21.