Понад 40 тернополян взяли участь у молодіжному стажуванні у виконавчих органах Тернопільської міської ради

12 липня у приміщенні Тернопільської міської ради відбулась зустріч міського голови Сергія Надала зі стажерами, які успішно завершили молодіжне стажування у виконавчих органах міської ради. Загалом цьогоріч було 46 учасників молодіжного стажування.

Під час зустрічі міський голова Сергій Надал звернувся з вітальним словом до присутніх та відзначив дипломами учасників стажування.

«Дякую за вашу активну участь у молодіжному стажуванні, за цей час ви мали можливість долучитись до управління містом. Також дякую тим, хто брав участь у заходах, які організовували ваші безпосередні структурні підрозділи, – розповідає Сергій Надал. – Найважливішим для нас є зворотний зв’язок, тож завжди, коли приходять стажери нам цікава їхня думка, що варто змінити, який погляд на ту чи іншу сферу у місті. Адже молодь має свіжі ідеї, креативне бачення. Бажаю усім реалізації найамбітніших планів та задумів, найшвидшої перемоги і миру на нашій землі».

Під час неформального спілкування з міським головою учасники поділились досвідом проходження стажування, які виклики поставили перед ними, а також обговорили можливі шляхи покращення програм стажування в майбутньому. Крім того, міський голова розповів ідеї щодо розвитку міста та відповів на питання молоді про поточні та майбутні проекти міської ради. Учасники отримали можливість висловити свої пропозиції та ідеї щодо вдосконалення міських ініціатив.

Нагадаємо, стажування проходило з 15 квітня по 14 червня 2024 року у 18 управліннях та відділах Тернопільської міської ради.

До слова, цього року на молодіжне стажування у підрозділах Тернопільської міської ради рекордна кількість учасників – надійшло 60 заявок від молоді віком від 18 до 25 років, які мають повну вищу освіту або навчаються у закладах вищої освіти Тернопільської громади.

Більше фото з заходу тут.