Звернення міського голови Тернополя з нагоди Дня Військово-морських Сил Збройних Сил України

Щиро вітаю військовослужбовців та ветеранів Військово-морських Сил з професійним святом! Висловлюю шану та повагу нашим морякам за їх вірну службу українському народу.

Це свято сильних, мужніх і сміливих людей. Ваша служба - це не тільки професія. Це справа всього життя. Ви захищаєте рубежі нашої країни, її національні інтереси, забезпечуєте спокій громадян. Ви завжди на варті суверенітету і територіальної цілісності держави.

Військові моряки пліч-о-пліч з іншими підрозділами Збройних Сил стоять на заваді будь-яким планам кремля знищити незалежну Україну. Українські моряки, зокрема морські піхотинці одними з перших зустріли московського агресора.

Тернопіль дякує нашим героям-морякам та морським піхотинцям, які захищають кордони та морські рубежі України. Знищують ворога, збивають ворожі ракети та безпілотники.

Тернопіль шанує і поважає українських військових моряків. Ми пам’ятаємо героїзм кожного моряка, що загинув та отримав поранення захищаючи Україну! Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих героїв!

Молимося, щоб усі військові та цивільні моряки повернутися додому живими і неушкодженими!

Нехай Господь береже вас та ваші родини!

Слава Україні! Героям слава!

 

Міський голова                       Сергій НАДАЛ