У духовному центрі «Зарваниця» відбулася Проща родин загиблих Героїв

Цими вихідними у Марійському духовному центрі «Зарваниця» відбулася Проща родин загиблих Героїв, які віддали свої життя у час жорстокої боротьби із російським загарбником.

Спільно молився з родинами захисників і міський голова Сергій Надал.

«Дякуємо Владиці Василію Семенюку за те, що в такий непростий час відбулася проща, прозвучала молитва за Україну, за тих, хто віддав своє життя заради майбутнього синів та дочок. Вдячний усім, хто сьогодні долучився до молитви. Пам’ятаємо кожного, хто захищав Україну до останнього подиху. Вічна їм шана та пам’ять», – зазначив міський голова Сергій Надал.

Рідні Героїв відвідали Божественну Літургію, мали можливість приступити до Святої Тайни Сповіді та прийняти Святе Причастя. Опісля в каплиці над джерелом відбулося освячення води. Присутні спільно з сім’ями молилися панахиду за спокій душ всіх воїнів, які поклали життя за незалежність долю України.

Під час молитовної зустрічі родини наших Героїв супроводжував головний капелан Тернопільсько-Зборівської архиєпархії отець Микола Квич, який також духовно опікується і родичами загиблих захисників.

До слова, в рамках програми «Родини Героїв Тернопільської міської територіальної громади» такі зустрічі проводяться традиційно, щоб сім’ям полеглих Героїв надавати особливу підтримку.