Безкоштовні перевезення від компанії Грузар для сімей ВПО та учасників бойових дій

Команда Української компанії Грузар у березні 2024 року започаткувала соціальний проект, спрямований на допомогу сім’ям ВПО та сім'ям учасників бойових дій, які постраждали від російської агресії.

Підприємство пропонує безкоштовний переїзд чи перевезення речей учасникам бойових дій та внутрішньо переміщеним особам. Для оформлення заяви достатньо надати підтвердження статусу УБД або ВПО й заповнити онлайн-анкету.

Упродовж двох місяців транспортна компанія зобов’язується надати послуги безкоштовного  переїзду, транспортування чи вантажників для потреб цих сімей. У 2022-2023 році у м. Києві та Київській області допомогою цієї громадської ініціативи вже скористалося близько 1500 родин (понад 5000 людей).

Для подання заявки необхідно заповнити онлайн-анкету. Транспортна компанія Грузар просить звернути увагу, що заповнення анкети не гарантує отримання допомоги. У разі великої кількості заявок, допомога в першу чергу буде надаватися найбільш уразливішим сім’ям.

Якщо потрібна допомога у заповненні анкети або виникли інші запитання, зверніться за номером підтримки: +380 93 990 18 91.