Міський голова Сергій Надал привітав працівників ТНПУ ім. Володимира Гнатюка з нагоди 84-річчя університету

З нагоди відзначення 84-річчя Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка,  у Палаці культури «Березіль» ім. Леся Курбаса відбулася урочиста академія до Дня університету.

З нагоди свята міський голова Тернополя Сергій Надал привітав студентсько-викладацький колектив університету та відзначив кращих працівників ВНЗ подяками.

«Вітаю професорів, доцентів, викладачів, студентів та ректора з 84-річчям славетного Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка. Символічно, що з цього року це свято відзначається 15 квітня та збігається з днем першої писемної згадки про Тернопіль, - відзначає Сергій Надал. - Сьогодні педагогічний університет один з найстаріших та найкращих навчальних закладів в нашій країні. У його стінах твориться сучасна українська педагогіка та наука. Тут виховують справжніх патріотів України. Багато випускників та викладачів університету зі зброєю в руках захищають нашу свободу та незалежність. На превеликий жаль є полеглі Герої-студенти та викладачі, які віддали за Україну найдорожче – свої життя. Щиро дякую керівництву та викладачам, дякую студентам! Зичу усім здоров’я, розвитку, процвітання та якнайшвидшої Перемоги!»

Більше фото можна переглянути у розділі «Галарея».