Волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» доставляють захисникам на передову посилки від рідних та інші необхідні речі

Цими вихідними водії та волонтери центру «Допомога армії від Тернополя» вирушили у чергову поїздку до наших військових на фронт. Цього разу повезли пакунки та передачі для захисників, які воюють у напрямку Дніпропетровської, Харківської, Запорізької та Донецької областей.

«Чергова «Допомога армії від Тернополя» вирушила у поїздку до наших хлопців на фронт. Щиро дякуємо усім тернополянам, які приносили посилки для захисників. Ми також доукомплектували буси зарядними станціями, бензопилами, взуттям, спальними мішками, маскувальними сітками, продуктами, гігієнічними засобами й багато чого іншим. І передаємо нашим артилеристам бус, який допоможе їм у виконанні завдань, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Дякуємо партнерам, підприємцям, які долучалися та допомагали зібрати ці всі речі. Велика вдячність волонтерам, які щоразу відправляються на передову та успішно доставляють посилки від Тернополя».

Нагадаємо, на базі управління соціальної політики (вул. Миколи Лисенка, 8-А) працює центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців.