Оновлено дані Реєстру переданої допомоги від Тернопільської міської ради для ЗСУ

У розділі «Е-сервіси» можна ознайомитись з оновленими даними Реєстру переданої допомоги від Тернопільської міської ради для Збройних сил України.

За березень цього року Тернопільська міська рада придбала для наших військових: 24 квадрокоптери на суму понад 4,3 млн грн (загалом від початку війни придбано квадрокоптерів на суму понад 51,6 млн грн), дві метеостанції, 21 блок багатоканальної зарядки, вісім інтерактивних столів, два зенітно-пошукових прожектори, сім ноутбуків, вісім портативних зарядних станцій. Також придбано екскаватор для захисників вартістю 2 450 000 грн, інструменти та обладнання на суму понад 100 000 грн (батареї акумуляторні, пили, бензоріз, зарядні пристрої, шліфмашинка, електрогенераторна установка та інше).

Окрім того, надається постійна соціальна підтримка захисникам та членам їх сімей. Це і грошова одноразова виплата 10 000 грн військовослужбовцям на забезпечення спорядженням та технічними засобами (цією послугою вже скористались 1880 захисників), одноразова допомога по 10 000 на лікування та реабілітацію поранених захисникам (вже отримали 20 захисників), відшкодування суми першого внеску за житло в рамках програми «єОселя», яке наразі отримали восьмеро тернопільських захисників.

Також надається щомісячна допомога захисникам з інвалідністю І та II групи, щомісячна допомога членам сімей загиблим (померлих) пропалих безвісти захисників у розмірі, грошова допомога для часткової компенсації витрат на оплату житлово-комунальних послуг членам сімей загиблих (померлих), звільнення від оплати за харчування для дітей захисників, медичні послуги (зубопротезування) тощо.

Нагадаємо, Реєстр переданої допомоги доповнюється та оновлюється щомісячно.