Передати показники лічильників жителі Тернополя та області можуть у мобільному додатку «е-Тернопіль»

У мобільному додатку «е-Тернопіль» тернополяни та жителі області можуть передати показники лічильників за спожиті комунальні послуги (газ, водопостачання, електроенергія) за березень в один клік.

Передача показників - безкоштовна.

Для цього потрібно:

  • завантажити додаток та відкрити вкладку «Комунальні платежі» та авторизуватися;
  • обрати адресу, за якою необхідно передати показники;
  • відкрити вкладку «Показники» й позначити галочками назви показників, які хочете передати, ввести поточні показники і натиснути «Передати показники»;
  • показник має бути більшим або дорівнювати зафіксованому останньому показнику.

У розділі також можна переглянути історію поданих раніше показників за вашою адресою. Для цього біля показника натисніть букву «і» й вам відкриється «Історія показників».

Зверніть увагу! Якщо адреса у ваших документах при пошуку за особовим рахунком не співпадає із тою, що висвітлюється на екрані, повідомте про це технічну підтримку. Надішліть копію документу на право власності та номери особових рахунків із квитанцій, що приходять вам на оплату за комуналку, на ці електронні пошти ternopil.support@pay.net.uaternopil.support@eps.org.ua. Технічна підтримка внесе зміни і ви зможете користуватися успішно усіма можливостями додатку для зручної оплати за комуналку та подачі показників.

Нагадаємо, що є покрокові відеоінструкції:

  • як авторизуватися в особистому кабінеті додатку «е-Тернопіль»,
  • як подати показники лічильників в один клік.

У телеграмі працює чатбот технічної підтримки https://t.me/eternopil_bot, де ви швидко зможете отримати відповіді на свої запитання.

Актуальні посилання для завантаження додатку на операційні системи: для iOS та для Android.