Міський голова Сергій Надал перевірив стан укриттів у школі №5 та на вул. Родини Барвінських, 12

18 липня міський голова Тернополя Сергій Надал перевірив стан укриттів, які облаштовані у спеціалізованій школі  № 5 з поглибленим вивченням іноземних мов та у житловому будинку на вул. Родини Барвінських, 12.

«Ми продовжуємо перевіряти стан захисних споруд у нашому місті, це буде проводитися регулярно та на постійній основі. Сьогодні були проінспектовані два укриття: перше – у закладі освіти, інше – найпростіше укриття у житловому будинку, - зазначає міський голова. - Щодо укриття, яке є у школі, то воно повністю укомплектоване та відповідає усім вимогам. Тут є необхідні запаси води, медикаменти, облаштовані місця для перебування і дітей, під час навчального року, і тернополян, які можуть використовувати укриття, під час літніх канікул  школярів, впродовж доби. Щодо захисної споруди у житловому будинку. Є певні зауваження, які надано представнику управителя. Загалом укриття придатне до використання громадянами під час сигналу сповіщення про повітряну тривогу».

Нагадаємо, з 3 червня у Тернополі працювала робоча група, яка перевіряла об’єкти фонду захисних споруд цивільного захисту Тернопільської міської територіальної громади.

Довідково. Знайти захисні споруди, які доступні у місті громадяни можуть у мобільному додатку «е-Тернопіль» у розділі «Мапа укриттів» (посилання для iOS та для Android) та на сайті міської ради у розділі «Е-сервіси».