У Тернополі на вул. Київська, 16-18 заплановано ремонт прибудинкових територій

Сьогодні, 26 травня, міський голова Сергій Надал, під час ранкового об’їзду міста, поспілкувався з мешканцями дворів за адресами вул. Київська, 16 та 18.

Оскільки дані двори потребують капітального ремонту, працівники управління ЖКГ презентували мешканцям будинків проектну документацію, отримали пропозиції щодо ремонту та врахують їх під час виконання робіт.

Наразі тривають тендерні процедури щодо виконання робіт за цими адресами. Відтак, роботи розпочнуться після визначення переможця у системі електронних торгів «Prozorro» та укладання договору.

До слова, у Тернополі роботи з ремонту асфальтобетонного покриття цього тижня виконуються ще на прибудинкових територіях та міжквартальних проїздах: вул. Лесі Українки, 8; вул. Лесі Українки, 31; Київська, 6 та вул. Максима Кривоноса-вул. Петриківська; вул. Євгена Коновальця. Нещодавно завершились роботи у дворі на просп. Степана Бандери, 72.

Окрім того, тривають роботи з влаштування пандуса в межах сходів і пішохідного переходу на просп. Злуки. Також впорядковується пішохідна доріжка та сходові марші на вул. Івана Мазепи, 3.