Працівники управління муніципальної інспекції щоденно патрулюють Тернопільське озеро та прибережні смуги

З метою попередження, виявлення та документування адміністративних порушень у сфері благоустрою та природоохоронного законодавства працівники управління муніципальної інспекції щоденно патрулюють Тернопільський став та прибережні смуги.

Моніторинг акваторії ставу проводяться на плавзасобі та пішим патрулем. Під час обстежень інспекторами неодноразово були виявлені заборонені знаряддя вилову водних біоресурсів. Зокрема, за допомогою моторного катера, який обладнано сучасним сканером Lowrance, можна здійснювати пошук об’єктів під водою, а саме, побачити незаконні та заборонені знаряддя вилову рибу, ятері тощо.

В управління муніципальної інспекції нагадують, що на водному плесі діють правила любительського та спортивного рибальства. За порушення встановлених правил передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність відповідно до чинного законодавства.

Звертаємося до громадян, під час прогулянок вздовж прибережної смуги прохання не засмічувати територію дрібними відходами, обгортками, недопалками тощо. За порушення правил благоустрою у Тернопільської міської територіальної громади передбачена адміністративна відповідальність.

Якщо ви стали свідками вчинення правопорушення на водних об'єктах Тернопільської громади просимо повідомляти про це в управління муніципальної інспекції для реагування за номерами телефонів: +3800674473278 (Viber)+380674473186+38 067 447 3278.