У чергову поїздку до наших захисників на фронт відправились волонтери центру «Допомога армії від Тернополя»

27 січня з центру «Допомога армії від Тернополя» у чергову поїздку до наших захисників на передову вирушили волонтери. Цього разу доставлятимуть посилки та передачі у напрямку Сумської, Харківської та Донецької областей.

«Сьогодні черговий вантаж їде на позиції, де воюють наші тернополяни. Захисники зможуть отримати посилки від своїх рідних, а це – понад 60 пакунків. Також речі передали небайдужі тернополяни та частину необхідного зібрали волонтери, – зазначає міський голова Сергій Надал. – Окрім того, вантаж доукомплектували й речами, що були на гуманітарних складах. Це – теплий одяг, зимові куртки, сухі грілки, шкарпетки, запчастини для авто, старлінки, генератори, буржуйки, продукти. Також для кожного бійця підготували спеціалізовану аптечку з необхідним переліком протизастудних та знеболювальних ліків. Бажаємо волонтерам спокійної дороги».

Традиційно з вантажем для тернопільських військових у «гарячі» точки поїхала й мобільна стоматологія та четверо лікарів-стоматологів, завдяки яким захисники на передовій зможуть отримати безкоштовну стоматологічну допомогу.

Нагадаємо, на засіданні виконавчого комітету виділено виділення 850 л дизельного пального для ГО «Схід та Захід єдині назавжди» для поїздки волонтерів центру «Допомога армії від Тернополя».