В Українському домі відбулися урочистості з нагоди Міжнародного дня молоді

З нагоди Міжнародного дня молоді, який щорічно відзначають 12 серпня, в Українському домі відбулися урочисті заходи.

Активну тернопільську молодь зі святом привітали міський голова Сергій Надал та начальниця управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей міської ради Христина Білінська.

 «Війна в Україні змінила життя української молоді. Ще рік тому, вітаючи вас, ми  говорили про молодіжні заходи, нові ініціативи. Сьогодні ми говоримо про війну. Багато молодих людей захищають Україну на передовій. Багато з вас служать в Силах Територіальної оборони або стали волонтерами. Як і в 2013 році, так і зараз ви робите свій вибір, – зазначає Сергій Надал. – Я гордий за нашу молодь – патріотичну, вільну, цілеспрямовану. Людей, які точно знають, що хочуть жити, працювати, створювати сім’ї у незалежній Україні. Знаю, що з великою вірою в перемогу добра над злом ми здолаємо тисячолітнього московського ворога. Бажаю усім незалежних думок та сил, щоб втілити усе в життя. «Буйно мрійте», – як казав один із найвпливовіших українців у світі і уродженець Тернопільщини Богдан Гаврилишин. І у нас все вийде! Україна переможе!».

За активну громадську діяльність, життєву позицію, вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики та з нагоди свята представників громадських організацій і студентсько-учнівського самоврядування Тернопільської громади нагороджено цінними подарунками, нагородними знаками та подяками міського голови.

Більше фото з урочистостей можна переглянути у розділі «Галерея».