Тернопіль отримав черговий автомобіль швидкої допомоги та позашляховик для військовослужбовців ЗСУ від волонтерів з Великобританії

Триває активна підтримка військовослужбовців Збройних сил України від міжнародної спільноти. Цими днями волонтери зі Сполученого Королівства Великої Британії і Північної Ірландії доставили у Тернопіль п’ятий автомобіль швидкої допомоги та один позашляховик, які незабаром будуть передані для українських захисників на передову.

Гуманітарну допомогу разом із своїми друзями організував і передав тернополянин Олександр Салій. Незважаючи на те, що проживають благодійники в іншій країні, їм надзвичайно боляче спостерігати за подіями, які тривають в Україні уже більше двох місяців. 

«Наші партнери із Великобританії привезли допомогу для Збройних сил України та медиків. Автомобіль швидкої допомоги найближчим часом буде відправлено на передову до наших медиків, а позашляховик передадуть для підрозділів ЗСУ, - розповів міський голова Сергій Надал. – Щиро дякую волонтерам з Великобританії та усім причетним за допомогу. Сьогодні боротьба триває як на фронті і в тилу, так і на міжнародній арені. Весь світ об’єднався для допомоги Україні у боротьбі проти держави-терориста. Тримаймося разом».