31 одиниця снігоочисної техніки працювала цієї ночі на вулицях Тернополя

У ніч з 10 на 11 січня температура зовнішнього повітря значно знизилася. З метою попередження утворення на пішохідних ділянках та проїжджих частинах міста ожеледиці впродовж ночі у різних мікрорайонах Тернополя працювала спеціалізована техніка.

Здійснювалося, зокрема, механізоване очищення, прогортання та посипання вулиць протиожеледними матеріалами. Залучені були до роботи і бригади ручного прибирання.

25 одиниць снігоочисної техніки працювало у центральній частині Тернополя, мікрорайоні Новий Світ, масивах «Східний» і «Сонячний», Промисловому районі, Старому Парку, Канаді, Березовиці, Кутківцях, Пронятині, а також на Об’їзній дорозі Тернополя та у селах міської територіальної громади. Роботи там здійснює підрядна організація ТзОВ «Техно-Буд-Центр».

За належне зимове утримання мікрорайону «Дружба» відповідає ТМШРБ «Міськшляхрембуд». Вночі тут працювало шість одиниць спецтехніки.

Роботи з очищення і посипання протиожеледними матеріалами дворів та міжквартальних проїздів у місті забезпечують управителі багатоквартирних будинків.

Дізнатися, хто відповідальний за ту чи іншу територію можна на Інтерактивній карті відповідальності.

Звертаємося до тернополян з проханням не паркувати приватний транспорт на узбіччях доріг. Адже автомобілі, які заважатимуть роботі снігоочисної техніки, можуть бути евакуйовані на штраф-майданчик інспекторами з паркування.

Інформацію (з доданим фото) щодо неналежного прибирання дворів, міжквартальних проїздів мешканці Тернополя можуть надсилати на Viber муніципальної інспекції за номером +38 073 015 14 81, а при виявленні небезпечних ділянок дороги або тротуару, які не прибрані від снігу чи ожеледиці, повідомляти можна на «Гарячу лінію» мерії: +38067 009 1540.