53 проєкти, поданих тернополянами на «Громадський бюджет 2022», отримали позитивну оцінку та допущені до голосування

20 жовтня Номінаційний комітет завершив розгляд проєктів, які були подані жителями Тернопільської громади на «Громадський бюджет 2022».

З 68-ми зареєстрованих проєктів, 53 - отримали позитивну оцінку Комітету та допущені до голосування. Серед них: 26 - малі проєкти (вартість реалізації - від 1000 до 500 000 гривень) та 27- великі (від 500 000 до 2 000 000 гривень).

Переможцями будуть визначені проєкти у кожній з номінацій (серед малих та серед великих) рейтинговим голосуванням. Тобто ті проєкти, які наберуть більшу кількість голосів (до вичерпання обсягу запланованих коштів), будуть реалізовані у 2022 році.

Голосування за проєкти розпочнеться у вівторок, 26 жовтня, та триватиме до 9 листопада включно.

Проголосувати за обрані два проєкти (один великий та один малий) зможуть громадяни України віком від 16 років, які зареєстровані на території Тернопільської міської територіальної громади.

Щоб віддати свої голоси за великий та малий проєкти, необхідно:

  • авторизуватися на порталі Е-сервіс «Громадський бюджет» (за допомогою BankID або електронного підпису), перейти у рубрику «Громадський бюджет 2022», обрати бажаний проєкт та натиснути кнопку «Підтримати». Якщо обраний проєкт – великий, таку ж дію необхідно вчинити і з малим проєктом, за який бажаєте віддати голос (без повторного входу у систему);
  • завітати у Центр надання адміністративних послуг (м.Тернопіль, вул. Князя Острозького, 6) в робочий час за заповнити бланк для голосування у паперовому вигляді.

Зверніть увагу! Проєкти, які наберуть менше 300 голосів (для малих) та 500 голосів (для великих), не вважатимуться виграшні та не будуть допущені до реалізації.

До переліку великих проєктів, що змагатимуться за перемогу, увійшли:

Малі проєкти: