З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку у Тернополі відбулися святкові заходи

З нагоди святкування Міжнародного дня літніх людей, який щорічно відзначають 1 жовтня, у Тернополі в Українському домі «Перемога» відбулись урочисті заходи.

Побував на святі і привітав тернополян «золотого» віку і міський голова Сергій Надал.

«Дорогі наші батьки, матері, дідусі та бабусі! Ви –наше неоціненне багатство! Адже ви не лише дали життя новому поколінню, а й виховали патріотів та справжніх людей. Саме Ви присвоюєте нам найкращі людські якості та чесноти – гідність, доброту, любов. Ви те покоління, яке розбудовувало наше місто і нам важливі ваші знання та досвід. Попри поважний вік, ви можете бути прикладом для наших тернополян багато в чому, бо насамперед ви молоді серцем та душею, – зазначив Сергій Надал. – Висловлюємо Вам глибоку повагу за Вашу мудрість та внесок у розвиток нашої Тернопільської громади. Щиро бажаю кожному із Вас міцного здоров'я, злагоди, добробуту, більше тепла і радості! Продовжуйте нас навчити та ділитися своїм досвідом».

Під час урочистостей для людей «золотого» віку, талановитих відвідувачів Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення, організували різноманітні майстер-класи та музичні подарунки.

Усі охочі могли долучитись до арттерапії з малювання картини з Рустамом Давлетовим або ж опанувати основи флористики під час майстер-класу «Жінка як квітка». Присутнім також розкрили таємниці коду Борщівської вишиванки, навчали особливостей валяння з вовни та виготовлення керамічних виробів.

Нагадаємо, у Тернопільському міському територіальному центрі соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) функціонує відділення денного перебування, в межах якого люди «золотого віку» можуть активно та з користю проводити своє дозвілля.

Детальна інформація за телефонами: (0352) 22-02-62, (067) 530-59-40.