Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав працівників туристичної галузі з професійним святом

27 вересня з нагоди відзначення Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні у залі засідань Тернопільської міської ради відбулося нагородження представників туристичної галузі громади.

Привітав присутніх з професійним святом та вручив подяки і цінні подарунки міський голова Сергій Надал.

«Сьогодні з Днем туризму ми вітаємо усіх тих тернополян, котрі люблять подорожувати та відкривати щось нове, та тих жителів громади, хто займається туризмом професійно. Це свято об’єднує представників багатьох професій: працівників туристичних компаній, закладів громадського харчування, готельного бізнесу та музеїв, а також організаторів культурних, мистецьких і спортивних заходів - всіх тих, хто робить щоденне життя тернополян цікавішим і комфортнішим а гостям Тернополя допомагає відкрити наше місто і цікаво проводити у ньому час, - відзначив Сергій Надал. - Туризм є одним із пріоритетів у роботі Тернопільської міської ради, адже завдяки вашій праці розвивається економіка міста, наповнюється бюджет громади. На жаль, туристична галузь переживає зараз не найкращі часи. Останніх два роки ми живемо в особливих умовах, адже COVID-19 вніс корективи у життя і роботу кожного з нас. Але ми гордимося тим, що в різних рейтингах Тернопіль входить в десятку найбільших туристичних міст, наше місто називають своєрідним туристичним форпостом, який ще повністю не розкритий

Міський голова побажав представникам туристичної галузі Тернопільської громади надійних партнерів, розвитку і процвітання та нових успішних і креативних проєктів. 

Більше фото з події можна переглянути у Галереї.