Тернопіль з робочим візитом відвідала голова Центральної спілки українців в Німеччині Людмила Млош

Нещодавно Тернопіль з робочим візитом відвідала голова Центральної спілки українців Німеччини Людмила Млош.

Офіційний візит відбувся в рамках підписаної угоди про співпрацю між Тернопільською міською радою та Центральною спілкою українців в Німеччині.

В ході візиту проведено зустрічі з міським головою Сергієм Надалом, начальницею міського управління освіти і науки Ольгою Похиляк та директоркою Галицького коледжу ім. В. Чорновола Марією Баб’юк.

Під час зустрічей сторони обговорили можливості участі у спільних проєктах тернопільських закладів освіти з німецькими навчальними закладами та перспектив розвитку туристичної галузі, в контексті Першого Міжнародного Українсько – Німецького форуму «Розвиток культурно – мистецького туризму як шлях до порозуміння», участь в якому взяв Галицький коледж ім. В. Чорновола.

Під час візиту було досягнуто домовленостей і щодо організації демонстрації кінофільмів українського виробництва у Берліні.

В рамках проведення у Тернополі Всеукраїнського Молодіжного форуму «МолоДійте» пані Людмила Млош долучилася також до перегляду українського історичного фентезі «Чорний козак», який демонстрував сценарист стрічки Сашко Лірник в Українському Домі «Перемога».

Візит пані Людмили Млош організовано відділом міжнародного співробітництва і туризму Тернопільської міської ради.