Вітання міського голови Сергія Надала з Днем народження Архієпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського УГКЦ Василія Семенюка

Ваше Високопреосвященство, дорогий Владико!

Від громади Тернополя, від міської ради та себе особисто щиро вітаю владику Василя Семенюка, архієпископа і митрополита Тернопільсько-Зборівського з днем народження.

Вітаю справжнього духовного пастиря тернополян! Прийміть найкращі привітання, побажання добра, миру, злагоди та благополуччя.

Щиро дякую за Вашу невтомну подвижницьку працю з розвитку Української Греко-Католицької Церкви та духовного Маріїнського Центру у Зарваниці, зокрема.

Саме завдяки таким священнослужителем, як владика Василій, Українська Греко-Католицька церква пережила комуністичні переслідування, відродилася та розвинулася в незалежній Україні. Традиційна Українська Церква Володимирової традиції.

Саме таких священників благословили на службу у складний час наші славні патріархи Андрей Шептицький та Йосип Спіпий. І Ви гідно продовжуєте святу справу цих великих Українців.

Також хочу відзначити та подякувати Владиці за допомогу Українському війську, нашим медикам у важкі часи епідемії ковіду. Адже наші церкви у важку годину ставали справжніми центрами волонтерства.

Завдяки Божому Слову та Церковній Допомозі нам далося зупинити московського ворога та стримати глобальну пандемію.

Щиро вітаю владику Василія з мирським ювілеєм.

Дякую Вам за Вашу жертовну посвяту Церкві та рідному народові.

Нехай Господь та Пречиста Діва Марія завжди оберігають Вас від усіх негараздів і дарують Вам здоров’я тілесне і міцність духовну, благодать та довголіття.

На многії і благії літа, Владико!

Міський голова Тернополя                           Сергій Надал