До 30 червня продовжено прийом заявок на участь у проєкті з підтримки малого та середнього бізнесу

У Тернопільській міській територіальній громаді триває прийом заявок на участь у проєкті з підтримки малого та середнього підприємництва, мета якого - допомогти жителям громади отримати нові знання, необхідні для підтримки бізнесу та його адаптації до нової реальності в умовах пандемії через COVID-19.

До участі у проєкті запрошуються команди з 2-х учасників, які представляють різні напрямки малого та середнього підприємництва (сімейне чи фермерське господарство, крафтове виробництво та інш) та працюють на території Тернопільської громади.

Для участі у проекті необхідно заповнити анкету за посиланням https://cutt.ly/Mn9M3Vf  та пройти конкурсний відбір.

Прийом заявок триває до 30 червня (17:00 год.).

Оголошення переможців відбудеться 02 липня на сторінці громадської організації «Освітньо – аналітичний центр розвитку громад»  та сайті.

За результатами конкурсу буде відібрано 15 команд (2 учасники у кожній), які візьмуть участь в тренінгах та працюватимуть над розвитком свого бізнесу

Переможці отримають можливість:

  • покращити знання з антикризового менеджменту;
  • навчитися застосовувати онлайн-сервіси для продажу своєї продукції;
  • напрацювати бізнес-план;
  • створити власний онлайн-магазин;
  • протаргетувати свою продукцію за кошти проєкту;
  • отримати часткове фінансування свого бізнес-плану, якщо він увійде у ТОП-5.

Проєкт реалізовують у партнерстві Тернопільська міська рада, громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад та Тернопільське регіональне відділення Асоціації міст України в рамках проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП».

Нагадаємо, до складу Тернопільської міської територіальної громади входять місто Тернопіль та села: Вертелка, Глядки, Городище, Іванківці, Кобзарівка, Курівці, Малашівці, Носівці, Плесківці та Чернихів.